Over Trea

 

Ik groeide op in Papendrecht en hield er vooral van de rivier, want verder was daar niet zo veel. Ging politicologie studeren in Leiden, woonde lang in Rotterdam, genoot een paar jaar van de prachtige Utrechtse Heuvelrug en ben nu thuis in Zeeland. 

Mjn schrijversloopbaan startte met een wekelijkse column in het Rotterdams Dagblad. Interviews voor bladen als Viva en Volzin volgden, ook schreef ik boeken over burgemeesters, atheïstische dominees en politiemensen. Tegenwoordig zet ik mijn pen ook in voor mensen en organisaties die willen groeien. De kern van mijn werk: waarnemen. En daarna mensen recht doen op papier, in heldere taal. Verbanden leggen die tot dan onopgemerkt bleven. Het grote laten zien in het kleine. Impliciete zaken expliciet maken. En dat alles met veel plezier en vreugde.

Ik geloof er heilig in dat woorden vanuit het hart de wereld kunnen veranderen. Geschreven woorden, gesproken woorden en vooral gezongen woorden. Ik zing net zo graag als dat ik schrijf en doe dat in verschillende formaties. 

Ik vind het leuk dat je m’n site bekijkt en vind het nog leuker als je een berichtje stuurt!